logo

Oglasi, tenderi, konkursi i javne nabavke

Oglas - Izdavanje u zakup poslovnog prostora Kralja Petra I br. 246

Na osnovu Rešenja Predsednika Gradske opštine Mladenovac broj II-00-06-2/1392/2020 od 1.12.2020. godine o sprovođenju postupka javnog nadmetanja radi izdavanja u zakup poslovnog prostora u Mladenovcu u Ul. Kralja Petra I br. 246 u Mladenovcu, raspisuje se

O   G   L   A   S

za učešće u javnom nadmetanju radi izdavanja u zakup poslovnog prostora

koje će se održati dana 21.12.2020. godine, sa početkom u 12:30 časova u maloj sali Skupštine gradske opštine Mladenovac, u ul. Janka Katića br. 6

 

 

 

1. Predmet javnog nadmetanja je poslovni prostor kancelarije koje se nalaze u stambeno-poslovnom objektu Ul. Kralja Petra I br. 246 u Mladenovcu, spratnosti P+5, na kp. br. 2911/1 KO Mladenovac Varoš, upisanog u list nepokretnosti br. 2532, kao javna svojina grada Beograda i to deo poslovnog prostora označenog kao poseban deo objekta broj 15 -  površine 61,78 m2 na prvom spratu, a koji se sastoji od: 3 kancelarija, hodnik, toaleta i poslovni prostor označen kao poseban deo objekta broj 1B površine 3 m2 - u prizemlju, ukupne površine 64,78 m2., na kome Gradska opština Mladenovac ima pravo korišćenja i upravljanja.

            U ovom poslovnom prostoru može se obavljati komunalna delatnost javnog osvetljenja.

            Poslovni prostor se daje u viđenom stanju, na određeno vreme do 5 godina.

            Početna cena zakupnine iznosi 222,85 din/m2 sa PDV-om, sa minimalnim licitacionim korakom od 50,00 dinara.

2. Pravo učešća u javnom nadmetanju i postupku prikupljanja ponuda imaju sva pravna lica koja su registrovana za obavljanje odgovarajuće delatnosti.

3. Učesnici u postupku javnog nadmetanja će biti dužni da uz prijavu prilože dokaz o uplati  depozita za učešće postupku  licitacije u visini 2 minimalne zakupnine u iznosu od 28.872,44 dinara, koji iznos se uplaćuje na uplatni račun GO Mladenovac  broj 840-719804-33, broj modela 97, poziv na broj 82-070.  

4. Prijave za javno nadmetanje se podnose Komisiji za poslovni prostor Gradske opštine Mladenovac, na jedinstvenom obrascu ( koji možete preuzeti kod službenog lica u Uslužnom centru GO Mladenovac, u Ul. Kralja Petra I br. 175 ili na sajtu GO Mladenovac na adresi https://www.mladenovac.gov.rs/index.php/e-uprava/imovinsko-pravni-poslovi/zakup-poslovnog-prostora ) u zapečaćenoj koverti, preporučeno poštom ili neposredno preko Pisarnice Uprave Gradske opštine Mladenovac, sa naznakom: "Prijava za javno nadmetanje - NE OTVARAJ", najkasnije sat vremena pre održavanja javnog nadmetanja.

            5. Prijava za javno nadmetanje obavezno sadrži sledeće podatke i dokaze, i to:

- naziv i sedište, PIB i matični broj,

- dokaze o registraciji za obavljanje odgovarajuće delatnosti,

- ugovor sa bankom o otvaranju i vođenju žiro računa i karton deponovanih potpisa,

- potvrda Narodne banke Srbije da račun preko kojeg posluje nije u blokadi,

- kopija lične karte zakonskog zastupnika,

- dokaz o uplati depozita za učešće u javnom nadmetanju,

- punomoćje za ovlašćeno lice koje zastupa zakonskog zastupnika i kopija njegove lične karte,

- izjava da je upoznat sa uslovima iz oglasa za davanje u zakup poslovnog prostora i da prihvata uslove iz oglasa, kao i da potvrđuje da ispunjava uslove u vezi sa obavljanjem delatnosti u predmetnom poslovnom prostoru, u skladu sa ovim rešenjem.

            6. Učesnik javnog nadmetanja koji je izlicitirao najveći iznos, dužan je da odmah nakon izbora za najpovoljnijeg ponuđača, uplati na račun zakupodavca:

- dogovoreni iznos koji se ima smatrati prvom mesečnom zakupninom, kao i

- iznos u visini 3 izlicitirane mesečne zakupnine  na poseban depozitni račun kao sredstvo obezbeđenja plaćanja i da najkasnije u roku od 3 dana od izbora za najpovoljnijeg ponuđača dostavi dokaz o tome ili

- da u roku od 3 dana od izbora za najpovoljnijeg ponuđača dostavi overenu i potpisanu menicu registrovanu kod Narodne banke Srbije sa meničnim ovlašćenjem na iznos od 3 izlicitirane mesečne zakupnine i karton deponovanih potpisa.

            Ako učesnik koji ponudi najveći iznos zakupnine isti ne uplati u predviđenom roku, odnosno odustane od ponude, gubi pravo na sticanje statusa zakupca, kao i uplaćeni depozit, a postupak javnog nadmetanja se ponavlja pod istim uslovima u najkraćem roku.

            Učesnicima koji nisu uspeli na javnom nadmetanju, izvršiće se povraćaj depozita u roku od 8 dana od dana održanog javnog nadmetanja.

            7. Blagovremenom će se smatrati ona prijava koja bude dostavljena sat vremena pre održavanja javnog nadmetanja.

            8. Svi zainteresovani učesnici za javno nadmetanje, mogu razgledati predmetni poslovni prostor koji se daje u zakup, i to svakog radnog dana u vremenu od 7:30 časova do 15:30 časova.

      Oglas za javno nadmetanje će biti objavljen isticanjem na oglasnoj tabli Uslužnog centra GO Mladenovac i na sajtu GO Mladenovac (sredstvu javnog informisanja). 

Oglas će biti otvoren do 21.12.2020. godine do 11:30 časova, sat vremena pre početka javnog nadmetanja.

 

Za sve informacije obratiti se službenom licu Odeljenja za imovinsko-pravne i stambene poslove i poslovni prostor Uprave GO Mladenovac Jeleni Milašinović na broj telefona: 011/8241-673.

 

Za sve informacije obratiti se službenom licu Odeljenja za imovinsko-pravne i stambene poslove i poslovni prostor Uprave GO Mladenovac Jeleni Milašinović na broj telefona: 011/8241-673.

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.