logo

Aktuelnosti

Igrališta za decu u svakoj mesnoj zajednici - izgrađeno dečije igralište u Pružatovcu

Nakon mališana u Senaji, Međulužju i Mesnoj zajednici Centar, i deca u Pružatovcu dobila su novo mesto za druženje i igru. U ovoj Mesnoj zajednici otvoreno je novo igralište koje je opremljeno ljuljaškama, klackalicama, toboganom i drugim mobilijarom, uređeno u skladu sa svim važećim standardima i zaštitom koja je neophodna za bezbednu igru.

Osim dece, zadovoljni su i roditelji. Anita Stepanović, meštanka Pružatovca koja radi i kao vaspitačica u ovom selu, kaže da do sada nisu imali dečije igralište i da im ovo mnogo znači, naročito najmlađima.

„Na igralištu se svakodnevno okuplja veliki broj dece, a do sada to nije bilo moguće jer nisu imali prostor gde bi mogli da se igraju, druže i razvijaju svoje motoričke sposobnosti, tako da je ovo što je urađeno za naše selo mnogo lepo i korisno“, rekla je Stepanović.

Nastavićemo da radimo i ulažemo i dalje, ravnomerno u sve mesne zajednice, kaže predsednik Gradske opštine Mladenovac, Vladan Glišić.

„Imamo plan da u svakoj mesnoj zajednici na teritoriji opštine u narednih godinu – dve urdimo ovakva igrališta. Počećemo i sa projektovanjem trgova jer želimo da svaka mesna zajednica dobije lepo i pristojno mesto na kojima će se građani okupljati, stariji dovesti unuke i družiti se“, rekao je Glišić.

Pored četiri dečija igrališta, u ovoj godini izgrađen je i košarkaški teren u centru Međulužja.

1_decije_igraliste_pruzatovac
2_decije_igraliste_pruzatovac
3_decije_igraliste_pruzatovac
4_decije_igraliste_pruzatovac
5_decije_igraliste_pruzatovac
6_decije_igraliste_pruzatovac
7_decije_igraliste_pruzatovac7

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.