logo

Aktuelnosti

Završena rekonstrukcija Centra za socijalni rad u Mladenovcu

Gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Aleksandra Čamagić obišla je rekonstruisani objekat Gradskog centra za socijalni rad u Mladenovcu.


Događaju su prisustvovali predsednik opštine Mladenovac Vladan Glišić i vršilac dužnosti direktora Centra za socijalni rad Silvia Alavanja.


Aleksandra Čamagić je istakla da je posao Sekretarijata za socijalnu zaštitu i Grada Beograda da obezbede građanima Mladenovca, ali i drugih beogradskih opština, sve usluge socijalne zaštite definisane zakonom i lokalnim odlukama.


„Objekat Centra za socijalni rad u Mladenovcu je rekonstruisan posle 35 godina. Sada je korisnicima i zaposlenima na raspolaganju moderno uređen i opremljen prostor, koji je, što je možda i najvažnije, pristupačan svima, a pre svega osobama sa invaliditetom, što ranije nije bio slučaj. U rekonstrukciju i opremanje objekta uloženo je oko 35 miliona dinara. Grad Beograd će nastaviti maksimalno da podržava napore zaposlenih kako bi Centar pružao što kvalitetniju uslugu“, rekla je sekretarka za socijalnu zaštitu.


Predsednik opštine Mladenovac Vladan Glišić je istakao da je rekonstrukcija zgrade Centra za socijalni rad velika investicija za opštinu.


„Radovi su trajali oko tri meseca i završeni su u roku. Uverili smo se da su izvedeni veoma kvalitetno, što će sigurno obezbediti bolju uslugu korisniima, ali i bolje uslove za rad zaposlenih. Opština Mladenovac ima odličnu saradnju sa Sekretarijatom za socijalu zaštitu, kao i Gradom Beogradom. Nadam se da ćemo u 2023. godini nastaviti da realizujemo projekte čiji će rezultat biti kvalitetnija socijalna zaštita na teritoriji Mladenovca i Beograda“, rekao je Glišić.

Centarsocijalno1
Centarsocijalno2
Centarsocijalno3
Centarsocijalno4
Centarsocijalno5

 

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.