logo

Aktuelnosti

Beogradski umetnički savet uručio donaciju za lečenje Nine Blagojević

Beogradski umetnički savet uručio je donaciju u iznosu od 350.000 dinara porodici Blagojević za lečenje njihove ćerke Nine Blagojević. Donaciju je ispred Beogradskog umetničkog saveta dodelio umetnički direktor Stefan Stojković, uz prisustvo predsednika opštine Mladenovac, Bogdana Vuksanovića.

Donacija je rezultat treće po redu humanitarne tattoo konvencije “Great Heart Art”, koju je Beogradski umetnički savet uspešno organizovao. Manifestacija je okupila više od 120 umetnika iz oblasti tetoviranja, grafita i modernih umetnosti, a posetilo ju je više od 1000 ljudi. “Great Heart Art” je više od kulturno-umetničkog događaja – ona slavi povezanost među ljudima i nosi snažnu humanitarnu poruku, što se kroz donacije, poput ove, vidi na delu. Ovogodišnja manifestacija je još jednom pokazala koliko umetnost može da promeni živote ljudi na bolje.

Prema rečima Nininih roditelja, zahvaljujući ovoj donaciji, uspešno je skupljen celokupan iznos potreban za njeno lečenje. Porodica Blagojević sada planira put u Tursku, gde će Nina uskoro biti podvrgnuta neophodnoj operaciji.

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.