logo

Aktuelnosti

Popusti za roditelje sa više dece uz pomoć kartice "TRI PLUS"

alt

Roditelji sa troje ili više dece, od kojih je barem jedno maloletno, od petka, 5. juna, moći će u zgradi Uslužnog centra Gradske opštine Mladenovac, u ulici Kralja Petra Prvog 173, da se prijave za izdavanje besplatnih kartica koje će im omogućiti brojne popuste i pogodnosti pri kupovini i plaćanju računa. Zainteresovani za dobijanje kartice "Tri plus"€ i ostvarivanje porodične povlastice potpisaće izjavu u koju će uneti neophodne podatke. Nakon prijave, kartice će im biti isporučene u narednih desetak dana.

Kartice za povlastice realizovaće se u okviru projekta "Tri plus"€ istoimenog udruženja iz Čačka, kome je Grad Beograd pristupio početkom godine. Na taj način godišnje će, prema procenama, u kućnom budžetu moći da uštede između 300 i 500 evra.

Porodice će moći da ostvare brojne pogodnosti kod svih privrednih subjekata koji su već deo projekta, ali i onih koji tek treba da pristupe ovoj akciji.

U toku je potpisivanje ugovora sa gradskim preduzećima, sportskim centrima, Zoološkim vrtom, kulturnim institucijama grada i drugim subjektima u kojima će porodice moći da ostvare popuste.

Projekat ponosna kartica "Tri plus" sproveden je već u petnaestak lokalnih samouprava u Srbiji.

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.